Boek snel een proefrit bij één van onze winkels bij jou in de buurt.

Welcome to our universe!

Bij supersuper vieren we de fantasie. Want met je verbeelding ligt achter elke bocht een nieuwe wereld. Fiets je mee?

Verwondering is magisch

Het doorbreekt bubbels en brengt werelden bij elkaar. Wij willen die power stimuleren. Want met fantasie en nieuwsgierigheid maak je je mooiste ontdekkingsreizen. Die fantastische verwondering gaat dwars door alle bubbels heen - het maakt een mooiere en open samenleving mogelijk voor ieder kind. 

supersuper-10sept-2021-21623-edit.png

Ride with wonder

In onze supersuper wereld werken we met echte fietsexperts, maar luisteren we ook altijd naar het kind in ons. Een fiets is pas supersuper als hij sterk en veilig is én helemaal past bij de leeftijd van het kind.

supersuper-10sept-2021-22111-copy-2.jpg

Daar word je blij van

We denken vooral aan wat het kind zélf belangrijk vindt: of je pop mee in de mand moet kunnen, bijvoorbeeld. Of dat jouw stoere transportfiets tegen een stootje kan. Maar ook: of je helemaal superblij wordt van hoe je fiets eruitziet, want dat maakt alles net even leuker.

emily-susu.png

To the moon and back

Kinderen ontdekken de wereld met nieuwsgierigheid. Daarom maken we fietsen waarmee je op avontuur kunt gaan. Dit is jouw ticket tot verre oorden en spannende plekken. Vertrouw op je fiets, dan hoef je alleen nog maar de sterren te volgen.

Neem contact op

Nog vragen? Je kunt ons elke dag bellen of mailen. Echte fietsexperts staan voor je klaar.

Klantenservice

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...