Boek snel een proefrit bij één van onze winkels bij jou in de buurt.

Dealer worden

We zijn een team. Als dealer sta je midden in de markt. Dat betekent ondernemen met ruime marges, géén minimale afnames of omzetten. Je bent zelf in charge. Als belangrijk teamlid. Ondernemen zonder gedoe.

Aanmelden Ik wil bellen!

Dealers staan altijd centraal
Als dealer heb jij direct contact met de klant. We zijn een team en zien jou als een belangrijke partner. De lijnen zijn kort en samenwerken is voor ons prioriteit

Geen minimale afnames en omzetten
Jij weet het beste wat en hoeveel je nodig hebt. Wij leveren wat jij vraagt. De sky is de limit!

Ruime marges
We maken geen onnodige kosten waardoor de marges ruim zijn. En de verkoopomloop ligt hoog. Elke verkoop voelt goed!

Snel geregeld
Met onze moderne ordening- en informatiesystemen vind je altijd snel wat je nodig hebt. En bij vragen? De lijnen zijn kort en je bent altijd welkom voor overleg.

Je marketing uit handen
Reclame maken, dat doen wij voor je. Je krijgt mooie POS materialen voor in de winkel: echte eyecatchers die je omzet verhogen. Verder werken we continu aan marketingcampagnes om de vraag te stimuleren. Dat merk je direct. Samen verkopen we meer!

Imagination is our guide

We laten ons leiden door nieuwe ideeën en we zijn altijd op ontdekkingsreis. 'Kan niet' bestaat niet, en 'stel je eens voor...' is altijd het uitgangspunt. Ondernemen is grenzeloos. Doe je mee?

Aanmelden

Hoe heb je ons gevonden?


Wij werken graag samen
Met elkaar komen we verder. Dat is ons uitgangspunt bij Supersuper. Meld je aan via het aanmeld formulier en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

The @supersuper universe

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...